han-bg

Caprylhydroxamic Acid kan bli et nytt salgsargument

Med den kontinuerlige forbedringen av folks levestandard har det nasjonale forbruksnivået gått inn i et nytt stadium, og et økende antall kunder tar hensyn til skjønnhet og hudpleie, så ulike typer kosmetiske merker har kommet inn i tusenvis av husstander.For å imøtekomme skjønnhetsmarkedet, er kosmetikk nødt til å søke noen nye salgsargumenter: ingen konserveringsmidler tilsatt i kosmetikken kan ikke bare forbedre merketonen, men også fremheve den tekniske styrken, som naturligvis blir et nytt salgsargument for produktoppgraderinger .

I dag inneholder hudpleieprodukter en viss mengdekaprylhydroksamsyre, som en ny type konserveringsmiddel.Men mange mennesker er ikke veldig kjent med sammensetningen og vet ikke hva det er, for ikke å nevne dens rolle.

Springchem vil deretter dele en kort introduksjon til effektiviteten av kaprylhydroksamsyre på huden, dens egenskaper og relaterte produktapplikasjoner.

Hva er kaprylhydroksamsyre?

Kaprylhydroksamsyre er en trygg og ideell organisk syre og fungerer som et antibakterielt middel i kosmetikk og hudpleieprodukter.Det er ikke-øyeirriterende, ikke-hudirriterende og ikke-potensielt allergifremkallende.Det er imidlertid vanskelig å oppnå god hemmende effekt når det brukes alene.Derfor bør det brukes i kombinasjon med lavirriterende stoffer av samme naturlige opprinnelse som etylheksylglyserol, propylenglykol, fenoksyetanol og glyserylkaprylat, etc., for å forbedre dets hemmingsevne.

Det har ingen skadelig effekt på gravide, og forårsaker ikke akne.Den har effektiv og selektiv chelateringsevne for toverdige og treverdige jernioner, og veksten av mykobakterier er begrenset i miljøet der jernioner er begrenset.Den har også den optimale karbonkjedelengden som kan fremme nedbrytningen av cellemembranstrukturen, så den har sterk antibakteriell evne og er en ny type konserveringsstoff.

Egenskaper og anvendelser av kaprylhydroksamsyre

Kaprylhydroksamsyreer det tilsetningsfrie konserveringsmidlet med minimale kostnader og det mest stabile konserveringsmidlet uten organiske syrer.På grunn av sin utmerkede antibakterielle effekt har den en sterk hemmende effekt på Staphylococcus aureus og Propionibacterium acnes.I tillegg kan den motstå overflødig sebum sekresjon, og har en åpenbar effekt på forebygging og behandling av akne.Det er også effektivt for å hemme aktiveringen av elastase, forhindre nedbryting av elastin og redusere hudrynker.

Capryloylhydroxamsyre har utmerkede antibakterielle egenskaper for huden, og er derfor mye brukt i hudpleie- og hårpleieprodukter som geler, serum, lotioner, kremer, sjampoer og dusjgeléer.

Suzhou Springchem International Co., Ltd. er en ledende i Kinacaprylhydroxamic acid leverandørsom har spesialisert seg på forskning og utvikling og produksjon av daglige kjemiske soppdrepende midler og andre finkjemikalier siden 1990-tallet.Med sin fabrikk som strengt kontrollerer hver kobling for å sikre sikkerhet og betryggende bruk av produktene,Springchemproduserer og leverer et bredt spekter av produkter som kan brukes i personlig pleie og kosmetikkindustri, som hudpleie, hårpleie, munnpleie, kosmetikk, husholdningsrengjøring, vaske- og vaskemiddel, sykehus- og offentlig institusjonsrengjøring.


Innleggstid: 25. august 2022