han-bg

Frigjør vesker, jakker og sko fra nådeløs mugg med skinnantibakteriene

Å velge en veske i ekte skinn er en god investering!

Prisen deres er vanligvis høyere enn stoff- eller syntetiske vesker, men å kjøpe en laget av ekte skinn gir deg større garantier for kvalitet og holdbarhet, noe som gjør dem til det perfekte komplementet for shopping, gå ut, reise eller gå på kontoret.

Dessuten er de mer elegante og går aldri av moten.Hvis du velger en brun skinnveske, tar du en klassiker som du kan kombinere alle antrekkene dine med.

Ja, mikroorganismer er overalt og kan infisere alt du kan tenke deg.Og skinnet ditt er ikke et unntak.

Faktisk har det vist seg at skinnvesker kan være farlige for sine eiere, på grunn av konsentrasjonen av muggsopp.Som rapporter har vist, kan damevesker samle flere bakterier enn et toalett.Kontinuerlig kontakt med hendene og friksjon med overflater av alle slag er en av hovedårsakene.

Skinnvesker, på grunn av sin tekstur, er de mest utsatt for å inneholde alle slags smittestoffer.Selv om materialet ikke er den eneste årsaken til skitt i disse feminine gjenstandene.Leppestift, mascara og fuktighetskremer er også farlige, siden de tilbyr svært gunstige forhold for vekst og spredning av bakterier.

Risikoen for infeksjon multipliseres ved at posene kommer i kontakt med hendene, noe som letter spredning av bakterier til andre overflater.I denne forstand anbefaler selskapets hygieneeksperter hyppig håndvask for å fjerne bakterier og periodisk rengjøring av poser for å forhindre at forurensning samler seg.

Slik beskytter du skinnet ditt mot ekkel mugg

Disse designerelementene har det særegne ved å være dyre.Prisen deres er imidlertid verdt det, siden de er holdbare stykker.Derfor er det viktig å vite hvordan man tar vare på dem for å beskytte levetiden til disse luksusvarene.

Den svært viktige beskyttelsen og med de spesialiserte tjenestene til sprchemical.Delær anti-bakteriergir en veldig enkel måte å ta vare på luksusvarene dine på.Det brukes på lær, pels, semsket skinn eller stoffartikler, og forhindrer mugg.Den fungerer også for å forhindre flekker og beskytte plaggene dine mot UV-fading, så lenge som mulig.

bredde=

Noen tips for å bli kvitt den fryktinngytende muggsoppen

Her er noen tips for å frigjøre lommebøker, jakker og sko fra denne forferdelige ondskapen:

I skinn- eller stoffplagg er det første vi må gjøre å riste eller støvsuge og utsette stykket for solen, for å drive ut fuktigheten.

Når plagget er rengjort med det valgte stoffet, anbefales det å henge det i et varmt og ventilert miljø.I tillegg må det verifiseres at det er 100 % tørt, for å redde det.

Den mest effektive løsningen: forebygging

Hvis du allerede har gått gjennom den kjedelige episoden med nådeløs mugg, så er neste trinn etter rengjøring av de berørte plaggene å påføreSprchemicalfor å forhindre at den dukker opp igjen.Utvilsomt utgjør denne verdsatte og innovative forebyggende tjenesten for tekstiler, lær og skinn forskjellen, og gir sikkerhet og beskyttelse til våre merkeplagg.


Innleggstid: 10. juni 2021