han-bg

Industrielle anvendelser av benzalkoniumklorid

Benzalkoniumklorid (BZK, BKC, BAK, BAC), også kjent som alkyldimetylbenzylammoniumklorid (ADBAC) og under handelsnavnet Zephiran, er en type kationisk overflateaktivt middel.Det er et organisk salt klassifisert som en kvaternær ammoniumforbindelse.

KARAKTERISTIKKER AV BENZALKONIUMKLORID-DESINFISERINGSMIDLER:

Benzalkoniumklorider mye brukt i formuleringen av desinfeksjonsmidler og rengjøringsmidler for sykehus, husdyr, mat og meieri og personlig hygiene.

1. Tilbyr rask, sikker, kraftig antimikrobiell aktivitet ved lave ppm

2. Sterk rengjøringsmiddel sikrer enkel fjerning av organisk jord som inneholder mikrober

3. Enkel formulering for biocid aktivitet under forhold med høy organisk forurensning

4. Kompatibel med ikke-ioniske, amfotere og kationiske overflateaktive midler

5. Viser synergistisk aktivitet med andre klasser av biocider og hjelpestoffer

6.Beholder aktiviteten i svært sure til svært alkaliske formuleringer

7.Høy molekylær stabilitet med oppbevaring av aktivitet ved ekstreme temperaturer

8. Egner seg godt til formuleringsoptimalisering for hardt vann

9.Beholder biocidaktivitet i vandige og organiske løsemidler

10. Benzalkoniumkloriddesinfeksjonsmidler er ikke-giftige, ikke-pletterende og luktfrie ved typiske fortynninger

5da82543d508f.jpg

INDUSTRIELLE APPLIKASJONER av benzalkoniumklorid

Olje gass锛欱iokorrosjon utgjør en stor operasjonell fare for olje- og gassproduksjonsindustrien.Benzalkoniumklorid (BAC 50&BAC 80) brukes til å kontrollere aktivitetene til sulfatreduserende bakterier (SRB) i sulfatrike vann og forårsake avsetning av jernholdige sulfider som forårsaker gropdannelse i stålutstyr og rørledninger.SRB er også involvert i forsuring av oljebrønner, og ansvarlig for frigjøring av giftig H2S-gass.Ytterligere anvendelser av benzalkoniumklorid inkluderer forbedret oljeutvinning gjennom deemulgering og slambryting.

Produksjon av desinfeksjonsmidler og rengjøringsmidler锛欬/span>På grunn av dets ikke-toksiske, ikke-etsende, ikke-pletterende, ikke-flekkende egenskaper, er benzalkoniumklorid den viktigste aktive bruken i formuleringen av desinfeksjonsmidler og bakteriedrepende desinfiseringsmidler for helsevesen, personlig hygiene, offentlig sektor og for å beskytte vårt landbruk og matforsyning.BAC 50 og BAC 80 gjør at mikrobicid- og rengjøringsegenskaper trygt kan inkorporeres i hygieneprodukter for å forbedre både penetrering og fjerning av smuss og desinfisering av overflater.

Farmasøytiske produkter og kosmetikk锛欬/span>Sikkerhetsfaktoren til benzalkoniumklorid gjør det mulig å bruke den i et bredt spekter av huddesinfeksjonsmidler og hygieniske babyservietter.BAC 50 er mye brukt som konserveringsmiddel i oftalmiske, nasale og fonetiske farmasøytiske preparater, samt for å optimere mykgjøring og substantivitet i formuleringer.

Vannbehandling锛欬/span>Benzalkoniumkloridbaserte formuleringer brukes i vann- og avløpsbehandling og algedrepere for svømmebassenger.

Kjemisk industri锛欬/span>Kvaternære ammoniumforbindelser har forskjellige anvendelser i den kjemiske industrien som utfellingsmiddel, faseoverføringskatalysator på grunn av dens evne til å lokalisere seg ved olje/vann- og luft/vann-grensesnitt, emulgator/demulgator, etc.

Masse- og papirindustrien锛欬/span>Benzalkoniumklorid brukes som et generelt mikrobicid for slimkontroll og lukthåndtering i tremassefabrikker.Det forbedrer papirhåndteringen og gir papirprodukter styrke og antistatiske egenskaper.

MILJØEGENSKAPER:

Kvaternære ammoniumforbindelser viser et høyt nivå av biologisk nedbrytbarhet når de testes i samsvar med OECDs testprotokoll 301C.Det er ikke kjent å samle seg i det naturlige miljøet under normale bruksforhold.Som alle vaskemidler er ADBAC svært giftig for marine organismer under laboratorieforhold, men bioakkumulerer ikke i organismer.I det naturlige miljøet deaktiveres den lett av leire og humusstoffer som nøytraliserer dens akvatiske toksisitet og hindrer dens migrering over miljøområder.

Vi produserer et bredt spekter av produkter som kan brukes i personlig pleie og kosmetikkindustri, som hudpleie, hårpleie, munnpleie, kosmetikk, husholdningsrengjøring, vaskemiddel og klesvask, sykehus og offentlig institusjonsrengjøring. Kontakt oss hvis du har behov for e ser etter en pålitelig samarbeidspartner.


Innleggstid: 10. juni 2021