han-bg

Hold hjemmet ditt rent med muggforebyggende midler

Mugg er en type sopp som utvikler seg fra luftbårne sporer.Den kan vokse hvor som helst: på vegger, tak, tepper, klær, fottøy, møbler, papir osv. Ikke bare kan dette påvirke inneluftkvaliteten, det kan også ha en skadelig effekt på helsen.Barn, eldre og de med luftveisproblemer er spesielt utsatt.

muggforebygging

For å forhindre eller utrydde mugg

Det finnes flere produkter på markedet som virker soppdrepende, men inneholder giftige helseskadelige elementer.Heldigvis finnes det også økologiske soppdrepende midler som er like effektive og mindre skadelige, som vi kan bruke for å hindre vekst av mugg.De er perfekte formuleringer som brukes til å rengjøre og desinfisere alle berørte områder.

Når du har alle de anbefalte produktene, pass på å bruke dem med plasthansker og masker med filtre som tar vare på luften du puster inn.Dette er viktig for å ta vare på helsen din, for som vi allerede har nevnt, reiser muggsporer gjennom luften og påvirker hovedsakelig luftveiene.

For å behandle glatte vegger, tørk bare flekkene med en fuktig klut, men hvis veggene dine er grove (som teksturen etter puss uten sliping) må du skrape og puss på nytt for å utrydde soppen helt.Hvis overflaten er av tre, vil en fille eller svamp dynket i eddik gjøre jobben effektivt.

For å sikre din trygghet, stol påmuggforebyggingfra Sprchemical for å beskytte hjemmet ditt for å holde det alltid rent og glødende.

La oss ta en titt på andre måter å hindre muggsopp i å utvikle seg i hjemmet ditt

Finn og eliminer kilder til fuktighet

Mugg vokser der det er fuktighet.Hvis du oppdager tegn på fuktighet som følge av kondens, stigende fuktighet (kapillaritet) eller lekkasjer, bør du ringe en spesialisttekniker som vil revidere hjemmet ditt for å identifisere eventuelle problemområder.Du kan også sjekke fuktighetsnivået innendørs med et hygrometer.

Sjekk inneplantene dine

Mugg elsker stueplanter, og den fuktige jorda i pottene gir en flott grobunn.Hvis det oppstår søl under vanning, sørg for å holde jorda ren og tilsett en anti-sopp som Sprchemicalmuggforebyggingsom virker avskrekkende.

Ventiler badet.

Fukt hoper seg raskt opp på badet, så det er viktig at det er tilstrekkelig ventilert.Hvis mulig, hold vinduet på gløtt og døren åpen.Det kan utvikle seg fukt i luften, men også på veggene, så rens veggene når det er mulig for å redusere risikoen for mugg.

Rydd opp søl

Det tar ikke lang tid før mugg vokser på fuktige arbeidsflater eller gulv, så sørg for at søl blir ryddet opp raskt.

Tørk klær ute når det er mulig

Å tørke klær på en radiator er en annen måte å skape kondens i hjemmet.Å henge klærne ute er selvfølgelig ikke et alternativ i vintermånedene, så prøv å gjøre det i et godt ventilert rom.Ideelt sett med vinduet åpent.Hvis du bruker en tørketrommel, sørg for at rommet er skikkelig ventilert slik at fuktighet kan slippe ut utenfor hjemmet.Ikke la våte klær ligge i en haug, da mugg kan oppstå raskt.


Innleggstid: 10. juni 2021