han-bg

Sikkerhetsoversikt over 1,3 propandiol

1,3 propandiol er mye brukt som byggestein industrielt for fremstilling av polymer og andre relaterte forbindelser.

Det er også et essensielt råmateriale for å produsere duft, lim, maling, kroppspleieprodukter som parfyme.

Den toksikologiske profilen til det fargeløse og ikke-brennbare stoffet er ubetydelig.Det er grunnen til at bruken går på tvers av maten til farmasøytisk industri.

Men ved innkjøp1,3 propandiolfor kroppspleierelaterte produkter som hårkrem og sjampo, er det viktig å kjøpe det fra pålitelige produsenter.

Denne praktiske informasjonsguiden tar for seg sikkerhetsoversikten for 1,3 propandiol.

1,3 propandiol Eksponeringsmåte

1. Arbeidsplasseksponering

Selv om 1,3-propandiol håndteres nøye under søknadsprosessen for å redusere mulig eksponering for arbeidere og miljøet, rådes arbeidere til å følge sikkerhetstiltakene som er gitt.

I tillegg forventes det at arbeidere i slike bransjer hvor høy konsentrasjon av 1,3-propandiol brukes, får opplæring i standard kjemisk håndtering og merking.

Imidlertid er dette fargeløse stoffets industrielle bruk sertifisert for å være trygg så lenge sikkerhetstiltakene følges.

1,3 propandiol

2. Klienteksponering

Det ikke-brennbare stoffet har ingen umiddelbar bekymring for mennesker siden det ikke konsumeres rått.Likevel er det indirekte eksponert gjennom miljøet.

1,3 propandiol formulerte varer som lim, smøremiddel, voks, fugemasse, etc., kjøpt av forbrukere, inneholder en liten mengde som ikke er skadelig.

3.Miljøeksponering

Den teknologiske innovasjonen i industrisektoren og opplæring av arbeidere minimerer miljøeksponering av ikke-eksplosive stoffer, 1,3 propandiol.

Derimot,1,3 propandiolbør håndteres på riktig måte under behandlingenment-, lagrings-, transport- og deponeringsprosesser.For hvis det ikke håndteres riktig, vil det føre til fare for miljøet.

Helseinformasjon om 1,3 propandiol

1. Muntlig ledelse

Studie viser at 1,3 propandiol oral toksisitet er ekstremt lav.Det er sertifisert at kun en stor mengde er nødvendig for å skape sporbare helseegenskaper hos mennesker.

Det er imidlertid et kjent faktum at etanol er tre ganger mer giftig enn 1,3 propandiol.

2. Puste

Det er ingen kreftfremkallende indikasjon på 1,3-propandiol.Imidlertid er formalin et kjemikalie som mistenkes å bryte ned 1,3 propandiol.

Ingen studier viser at hvis denne forbindelsens tilstedeværelse er skadelig når den er i luften.

3. Allergisk respons

Prevalensen av 1,3-propandiol anslås å være allergisk fra 0,8 % i vandig oppløsning til 3,5 %.

En helsepersonellrapport viser at den mest berørte delen av kroppen hvis 1,3 propandiol berører er ansiktet og øynene.

4.Dyr

1.3 propandiol er sertifisert som tilsetningsstoff til hunden.Den er imidlertid ikke godkjent for bruk i kattemat på grunn av deres kroppsstruktur.Det påvirker også de røde blodcellene til en katt, og reduserer dermed levetiden deres.

Springchemer en kjent leverandør av uforfalsket1,3 propandiolfor ulike industrielle bruksområder, som mattilsetningsstoffer, kosmetikk, lim, etc. Kontakt oss for dine 1, 3 propandiolbehov for dine helserelaterte produkter, og du vil ikke angre på samarbeidet med oss.


Innleggstid: 10. juni 2021